Függöny-szaggatók

 2016.02.21. 21:53

A malacok esti szertartásához tartozik, hogy megcsinálják maguknak a fészküket. Jó sok takaróra, plédre van szükségük, hogy el tudjanak almolni. Néha történnek balesetek, ugyanis ők mindent behúznának magukkal, amit érnek Marci a függönyt is megpróbálta magával vinni, eddig jutott vele:

img_4123.JPG

Amúgy semmi sincs biztonságban, amihez hozzáférnek, nagyon kell figyelnünk, nehogy egy pléd, vagy ruhadarab lelógjon a kanapéról, mert amit elérnek, viszik. Ugyanígy a papírokat, nejlon zacskókat, de szedtem már ki alóluk a telefonomat, ill. babajátékot is.

img_4083.JPG

Marci akcióban. Mikor kiszedtem a szárítóból a nagy takarójukat, még picit nyirkos volt, így ráterítettem a hintaszékre, ő meg rögtön rárabolt, sikerült is lerángatnia (persze elvettem tőle, nehogy megbetegedjen)..

A bejegyzés trackback címe:

https://minimalac.blog.hu/api/trackback/id/tr778405268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása