Döme megnyerte a fotelt

 2015.12.17. 22:22

img_3465.jpg

Ritka alkalom, hogy Marci befeküdhet a fotelba. Korábban a kedvenc helye volt, de Döme kiszorította innen is. Róla egész sorozatom van, ahogy itt hempereg:

Egyre inkább úgy néz ki, hogy valóban ő lesz a főnök, és Marcinak igazodnia kell a kisebb malac elképzeléseihez. Mostanában nagyon sokat veszekednek, verekednek, Döme tele van sebekkel, mert Marci fizikai fölényben van vele szemben, de sokszor így is behódol neki. Az ajtóban pl. Marci már nem mer eljönni Döme mellett, ő viszont simán besétál, ha Marci állja az útját. Nem túl jó érzés ezt végignézni, és sokszor nehéz megállni, hogy ne szóljunk közbe a hierarchia harcba. A fotelből van egy otthon is, és hagytunk egyet még korábban anyuéknál is, de most elvisszük majd haza, hogy mindkét malacnak legyen egy, mert imádják.

A bejegyzés trackback címe:

https://minimalac.blog.hu/api/trackback/id/tr618180922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása