Midimalac

 2014.10.28. 07:09

Megmértük Marcit, miután hazaértünk. 21, 5 kg! Egy hónap alatt 4 kg-ot hízott!!! Ehhez nagyban hozzájárult a családom, akik szerint egy kismalacot folyamatosan etetni kell. A kismalac megőrül a sajtért, de tőlünk elég ritkán szokott ilyen zsíros finomságot kapni. Ellenben apu, minden lehetőséget kihasznált, hogy kiegészítse Marci diétáját. Reggelente ő készítette, és hozta nekünk ágyba a kávét. Marci végig velünk aludt, de ahogy meghallotta apu mozgását, szaladt utána a konyhába. Ilyenkor - mi még az ágyban heverészve - hallottuk, ahogy apu jó hangosan mondogatja neki: ,,Nem Marci, nem adhatok semmit.", és ezzel párhuzamosan Marci hangos, jóízű csámcsogását:D.

02.jpg

Ettől függetlenül is az már tisztán látszik, hogy Marci nem a legkisebb termetű törpemalac. Több tenyésztővel is beszéltünk, egyikőjük ki is nevetett, amikor ezzel a súllyal minimalacnak merészeltem nevezni. Cs. azóta midimalacnak hívja:D. Egyébként a tenyésztők közül akik látták is megerősítették, hogy egészséges, jó karban lévő formás malacka ő, és egyáltalán nincs elhízva, csak kb. kétszer akkora, mint ennyi idősen várható lenne.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minimalac.blog.hu/api/trackback/id/tr626812089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása